Urutan Tradisional dan Bekam Sunnah Labuan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Atas kesedaran dan rasa tanggungjawab kami dalam membantu insan yang sakit dan kurang sihat, maka kami dengan ini ingin membantu tuan-tuan dalam memberikan perkhidmatan rawatan fizikal dan spiritual.

Memandangkan terlalu ramai yang sakit fizikal dan dalaman dalam menghadapi pelbagai jenis kerjaya di Labuan, kami terpanggil untuk membantu atas permintaan dan cadangan sahabat serta kenalan termasuk penduduk asal Labuan.


Kami menyediakan perkhidmatan Urutan Tradisional seluruh badan khas untuk lelaki di area Labuan bagi menghilangkan sakit-sakit badan, membetulkan semula urat yang berselirat, membuang angin badan yang membelenggu diri serta mengembalikan kekuatan badan yang lemah akibat kerja berat yang dilakukan, InshaAllah sihat.


Kami juga menyediakan Bekan Sunnah seluruh badan khas untuk lelaki di area Labuan bagi merawat dan menghilangkan sakit berkaitan toksin dan angin badan seperti gout, darah tinggi, kandungan kolestrol berlebihan, pengaliran darah tidak sempurna dan sebagainya. InshaAllah sihat.


Bagi seluruh daerah di sabah seperti Kota Kinabalu, Beaufort, Beluran, Bongawan, Keningau, Kota belud, Kinabatangan, Kota Marudu, Kudat, Kunak, Lahad Datu, Likas, Membakut, Menumbok, Nabawan, Pamol, Papar, Penampang, Pitas, Putatan, Ranau, Sandakan,Semporna, Sipitang, Tambunan, Tamparuli, Tawau, Tenom, Tuaran anda juga dijemput datang ke Labuan untuk menerima rawatan urut tradisional dan bekam sunnah


Minyak urutan yang digunakan adalah campuran pelbagai jenis bahan herba dan disertai dengan doa-doa syifa'. manakala bekam menggunakan peralatan moden yang selamat dan bersih seperti jarum pen, minyak herba, cecair antibakteria, sarung tangan dan penutup mulut.


Segala perkhidmatan perlu dibuat temujanji agar segala urusan dapat dilaksanakan mengikut jadual. Sila klik Hubungi Kami untuk membuat temujanji


Yang Ikhlas,
Ustaz Rozman