Stevia Labuan

Stevia

Produk terlaris... RCC Stevia Royal Sweetener... Pemanis semulajadi, pengganti gula putih. Kaedah terbaik menyembuhkan kencing manis, darah tinggi dan pelbagai masalah kesihatan yang lain tanpa kos yang tinggi. Jom, cegah sebelum parah.

RCC Stevia Royal Sweetener bukanlah ubat atau supplement tetapi pemanis semulajadi yang mampu mencegah dan menyembuhkan pelbagai jenis masalah kesihatan anda.
Kenali Stevia

Daun Stevia merupakan sepsis herba dari kumpulan Astereacea. Ia juga dikenali sebagai "pokok gula", daun gula, daun manis dan herba manis. Rakyat Brazil dan Paraguay telah menggunakan daun stevia sebagai pemanis dalam makanan dan minuman sejak 1500 tahun dahulu. Di Eropah, penggunaan daun stevia bermula sejak kurun ke-16.


Kajian yang dijalankan ke atas daun stevia menunjukkan ia mampu menurunkan tekanan darah dan mengurangkan paras gula dalam badan.

Saya pasti anda pun tahu pengambilan gula putih dalam kadar yang banyak adalah penyumbang utama kepada penyakit kencing manis ataupun diabetes.


Kelebihan RCC Stevia Royal Sweetener

 1. Mengimbangi kandungan gula dalam badan
 2. Menurunkan kadar gula yang terdapat dalam darah (sesuai untuk pesakit diabetes dan hypoglycemia)
 3. Melawaskan pembuangan air kencing
 4. Meningkatkan kadar tenaga dalam tubuh badan
 5. Melicinkan dan memutihkan kulit serta awet muda
 6. Membantu sistem penghadaman makanan
 7. Membantu mereka yang mengalami masalah insomnia
 8. Berupaya mengawal berat badan (untuk mengawal obesiti)
 9. Mengurangkan masalah keradangan

Selain itu, RCC Stevia ini juga boleh digunakan untuk memulihkan luka, kecederaan pada anggota badan. Hanya titiskan setitik RCC Stevia pada bahagian yang luka atau cedera. Rujuk testimoni-testimoni pengguna di bawah laman ini.

Cara Penggunaan RCC Stevia

Untuk memaniskan minuman/makanan:
 1. Titiskan 1-2 titis RCC Stevia dalam minuman atau masakan. 1 titis boleh memaniskan secawan air.
 2. Berbeza berbanding gula biasa, Stevia lagi manis, lagi baik.

Untuk menyembuhkan kecederaan:
 1. Luka - titiskan 1 titis RCC Stevia pada luka sekali atau 2 kali sehari.
 2. Titisan Stevia tidak melekit seperti air gula biasa.
 3. Utk masalah mata spt rabun, boleh titiskan pada mata atau titiskan 2 atau 3 titis Stevia dlm sedikit air dan semburkan pada mata atau luka. Amalkan 2 kali sehari.
 4. Utk kesan yg lebih cepat dan baik, titiskan 10 titik Stevia ke dalam sebotol air masak (1 liter). Lebih baik kalau guna air RO.
 5. Minum 1.5 - 2 liter air yang telah dititiskan dengan RCC Stevia untuk membantu mengatasi pelbagai masalah kesihatan anda (Amalkan Formula 3553 di bawah)

**RCC Stevia bukanlah ubat. Ia adalah pemanis semulajadi yang mampu menyembuhkan dan mencegah pelbagai jenis masalah kesihatan.
Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati


Dapatkan RCC Stevia Royal Sweetener sekarang.

Harga 1 botol = RM60 RM55
Harga 3 botol = RM145 (jimat RM20 + Keahlian Percuma)

WHATSAPP / CALL / MESEJ: 0111-8855480